Pomocionet 1xBet

Në përlmbledhjen e mëposhtme mund të gjeni informacione të rëndëshishme për promocionet 1xBet dhe mënyrat e shfrytëzimit të tyre. Kjo është një ndihmesë si për lojtarët e rinj, ashtu edhe për ata me përvojë në bastoren sportive 1xBet.

Kodi promocional 1xBet për lojtarët e rinj

Lojtarët e rinj mund të regjistrohen me kodin promocional 1xBet. Mundësia e dhënies së kodit promocional 1xBet shfaqet gjatë hapit të regjistrimit si imazhin e mëposhtëm:

Mundësia e shënimit të kodit promocional gjatë regjistrimit

Pasi t’i plotësoni të gjitha të dhënat tuaja gjatë procesit të regjistrimit, ju mund ta shkruani te kodi promocional 1xBet një kod bonusi nëse ju tashmë e posedoni. Duhet të theksohet se kodi do të zbulohet vetëm pasi të klikoni butonin.

Rregullat dhe kushtet e bonusit të mirëseardhjes 1xBet

Për të përfituar nga oferta e mirëseardhjes së basteve 1xBet, ju duhet të kompletoni profilin tuaj dhe aktivizoni numrin e telefonit. Pastaj duhet të bëni depozitën e parë minimum obligative dhe vetëm atëherë bonusi shfaqet në llogarinë tuaj. Keni kujdes që t’i ndiqni këto rregulla dhe kushte ashtu që ofertat e regjistrimit 1xBet të bëhen të juajat:

 • Ju duhet të jeni i/e moshës ligjore që mund të luani lojëra të fatit;
 • Lojërat e fatit duhet të jenë të ligjshme për ju;
 • Plotësoni tërësisht profilin tuaj dhe aktivizoni numrin e telefonit;
 • Bëni një depozitë minimale obligative;
 • Oferta e mirëseardhjes së basteve 1xBet duhet të shfrytëzohet nga ju duke vendosur shumën e bonusit bast për disa herë brends një periudhe të caktuar;
 • Mos e lejoni të skadojë ose të anulohet bonusi sepse ju humbisni edhe fitimet tuaja;
 • Promocionet 1xBet janë të ndaluara për kriptovalutat;
 • Ju duhet t’i pranoni rregullat dhe kushtet e faqes.

Si shfrytëzohet kodi promocional 1xBet?

Kodi promocional 1xBet shfrytëzohet gjatë procesit të regjistrimit. Kur ju të klikoni butonin “Regjistrimi” do t’ju shfaqen mundësitë e regjistrimit të llogarisë si mundësia me:

 • 1 klikim
 • numrin e telefonit
 • email
 • Rrjete sociale dhe mesengjer

Pas të zgjidhni mundësinë e regjistrimit të llogarisë, ju do të keni mundësi të shkruani kodin promocional 1xBet, pavarësisht opsionit të zgjedhur. Kjo sepse secila mundësi e regjistrimit e ka opsioni për futjen e kodit promocional. Vetëm pasi t’i keni zbatuar dhe plotësuar rregullat dhe kushtet, juve do t’ju zbulohet bonusi i fituar.

1xBet Formulari i Regjistrimit Hap pas Hapi

Arsyet se pse duhet ta shkruani kodin promocional

Ka shumë arsye për ta përdorur kodin promocional gjatë procesit të regjistrimit. Përfitimet janë të mëdha, por duhet të keni kujdes me rregullat dhe kushtet e lojës para se ta shfrytëzoni atë. Disa nga arsyet kryesor për ta shfrytëzuar kodin promocional janë cekur në vazhdim.

Përfitime financiare gjatë depozitës së parë

Duke u regjistruar me një kod promocional ju mund të fitoni deri në një përqindje të caktuar kur bëni depozitën e parë. Për përqindje të saktë referojuni kushteve te promocionet 1xBet.

Përfitime në kazino

Përveç që mund të përfitoni para bonus në llogarinë tuaj, ju mund të përfitoni edhe rrotullime falas, nëse keni mundësinë e zgjedhjes së kodit promocional për kazino.

Përfitime gjatë ditëve të caktuara

Me përdorimin e një kodi promocional, ju mund të përfitoni shuma të caktuara parash në ditë të caktuara. Si për shembull ditën e Mërkure dhe të Premte që janë nga ato më të zakonshmet.

Kthim i parave

Me kode promocionale mund të përfitoni deri në një përqindje të caktuar të parave që keni humbur gjatë basteve. Kthimi i parave zakonisht mirëpritet nga lojtarët që kanë humbur shuma të mëdha parash.

Promocionet 1xBet

Ka shumë promocione në 1xBet që mund të shfrytëzohen dhe secila prej tyre vjen me kushtet dhe rregullat e veta. Promocionet më të spikatura janë Champions League, Grand Slam Tournaments, House of Barça, Formula 1, Dita me fat, Beteja e basteve kombinuese, Futboll pa gola dhe shumë të tjera. Secila nga promocionet i ka ofertat e tyre dhe çmimet që dallojnë nga njëna tjetra, prandaj lexoni me kujdes ato.

Promovimet në 1xBet: Formula 1

Përse nuk funksionon kodi promocional 1xBet?

Është shumë e rëndësishme të përdorni kodet promocionale të bastores sportive 1xBet aktuale për sot, pasi ato ndryshohen rregullisht. Informacioni nuk është i përditësuar kudo, ka shumë kode të vjetërsuara. Mund të shfaqet një kombinim tjetër shkronjash ose numrash nga ai që keni pasur disa ditë më parë. Secili nga promocionet 1xBet ka kode specifikat të tyre.

Shpesh, opsione të tilla për marrjen e dhuratave nuk funksionojnë në llogari joaktive (nuk keni luajtur ndonjë lojë në faqe, depozita nuk rimbushet për një kohë të gjatë), ose me një sasi të vogël rimbushjeje në të kaluarën. Arsyeja mund të jetë gjithashtu informacion i pakonfirmuar (numri i celularit apo emaili) ose mungesa e një pyetësori të plotësuar.

Përmbledhje rreth kodit promocional 1xBet

Bastorja sportive 1xBet ka shumë nga promocionet 1xBet. Ju duhet të filloni së pari me regjistrimin dhe plotësimin e të dhënave tuaja ku dhe mund ta përdorni një kod promocional 1xBet gjatë regjistrimit. Kjo do të thotë se nëse keni një kod promocional do të mund ta shfrytzni përfitoni menjëherë sapo të bëheni pjesë e bastores sportive 1xBet.

Duhet t’i keni parasysh edhe kushtet dhe rregullat që ka secili kod promocional për ta shfrytëzuar atë dhe ju duhet t’i pranoni ato për të vazhduar më tutje. Po ashtu duhet të depozitoni shumën e kërkuar për të përfituar bonusin e mirëseardhjes.

Por, ju gjithashtu mund të përfitoni edhe shumë nga promocionet 1xBet gjatë rrugëtimit tuaj në bastoren sportive 1xBet. Për të përfituar kode promocionale ato mund t’i blini drejtpërdrejt nga dyqani i kodeve promocionale. Ose mund të grumbulloni pikë bonusi gjatë lojërave që luani dhe pastaj t’i këmbeni ato me kode promocionale.

Pyetjet më të shpeshta për kodin promocional 1xBet – FAQ

Çdo lojtar i interesuar për t’u regjistruar në bastoren sportive ka pyetje dhe gjëra të pa qarta për promocionet 1xBet. Më poshtë mund t’i gjeni disa nga pyetjet që mund t’i kenë lojtarët e rinj.

Si ta shkruani një kod në 1xBet?

Për ta shkruar një kod promocional gjatë regjistrimit është e thjeshtë. Ju duhet ta zgjidhni së pari mënyrën e regjistrimit nga mënyra me një klikim, me numrin e telefonit, me email apo me rrjete sociale. Pastaj duhet t’i plotësoni të dhënat tuaja personale dhe ta shkruani kodin promocional në pjesën ku shkruan “Fut kodin promocional”.

Si të përdoret kodi promocional 1xBet?

Përveç mundësisë së shfrytëzimit të kodit promocional gjatë regjistrimit,  ju mund të shfrytëzoni kode nga promocionet 1xBet edhe pas regjistrimit duke grumbulluar pikë bonusi gjatë lojërave dhe pastaj duke i kthyer ato në kode promocionale. Gjithashtu ju mund t’i blini kodet promocionale drejtpërdrejtë nga dyqani i kodeve promocionale në kategori të ndryshme të lojërave, varësisht se cilën preferoni.

Cila është shuma e bonusit të mirëseardhjes në 1xBet?

Bastorja sportive 1xBet ka një paketë mirëseardhje që zakonisht janë shpërblime me para dhe rrotullime falas. Shuma që përfitoni nga oferta e mirëseardhjes varet nga depozita që ju bëni. Po ashtu ekziston edhe shuma minimale e depozitës që ju duhet ta bëni. Mirëpo, ju duhet t’i lexoni rregullat dhe kushtet e ofertën si dhe të pajtoheni me to paraprakisht.

A mund ta tërheq bonusit e mirëseardhjes 1xBet?

Secili bonus në bastoren sportive ka kushtet dhe rregulla të veçane. Ju nuk mund të tërhiqni bonusin e mirëseardhjes nëse fondet e mbetura në llogarinë tuaja janë më të vogla se shuma e bonusit dhe nëse ju ka mbetur ndonjë kusht për bast i pa përmbushur.