Si të shkarkoni 1xBet app në vitin 2024? Udhëzues për Android dhe iOS

Në këtë artikull do të shpjegojmë se si të shkarkoni dhe të përdorni 1xBet app në telefonin tuaj Android dhe iOS. Gjithashtu, do të prezantojmë kërkesat sistemike që duhet të plotësojnë telefonat për të përdorur 1xBet aplikacioni dhe do të prezantojmë disa nga veçoritë e aplikacionit mobile të 1xBet.

Shkarkimi i 1xBet app për telefonin Android

1xBet app është një aplikacion i njohur për të parashikuar dhe luajtur lojëra të ndryshme. Në këtë artikull do të shpjegojmë se si të shkarkoni 1xBet aplikacion në telefonin tuaj Android në mënyra të thjeshta dhe të detajuara.

 1. Hapni lojërarën e aplikacioneve të telefonit tuaj Android, si Google Play Store.
 2. Kërkoni “1xBet app” në kërkimin e aplikacioneve.
 3. Klikoni në “Shkarko” për të filluar shkarkimin e 1xBet aplikacionit.
 4. Pas përfundimit të shkarkimit, hapni aplikacionin dhe filloni të përdorni.
Shkarkoni aplikacionin 1xBet

Shkarkimi i 1xBet app për telefonin iOS

1xBet app është një aplikacion tepër lehtësisht i përdorshëm i cili shërben për të parashikuar dhe luajtur lojëra. Ju mund ta shkarkoni 1xBet aplikacionin në telefonin tuaj iOS në mënyra të thjeshta. Mëposhtë po japim një mënyrë të detajuar se si mund ta shkarkoni atë:

 1. Hapni App Store në telefonin tuaj iOS.
 2. Kërkoni “1xBet” në kërkimin e aplikacioneve.
 3. Klikoni në “Shkarko” për të filluar shkarkimin e aplikacionit.
 4. Pas përfundimit të shkarkimit, hapni aplikacionin dhe filloni të përdorni.

Kërkesat e sistemit për 1xBet app

Për të përdorur me sukses 1xBet app, duhet të keni një pajisje mobile që përmbush kërkesat minimale të sistemit. Këto janë disa nga kërkesat e sistemit për1xBet app:

 • Sistemi operativ: 1xBet aplikacioni është i disponueshëm për sistemin operativ Android dhe iOS. Për të instaluar aplikacionin në një pajisje Android, duhet të keni versionin e sistemit operativ Android 4.4. Për të instaluar aplikacionin në një pajisje iOS, duhet të keni versionin e sistemit operativ iOS 9.0 ose më të lartë.
 • Hapësira e diskut: 1xBet app kërkon një hapësirë të caktuar të diskut për instalim dhe funksionim. Për të instaluar aplikacionin, duhet të keni të paktën 130 MB hapësirë e disponueshme në pajisjen tuaj mobile.
 • Procesori: Për të përdorur 1xBet aplikacioni, duhet të keni një pajisje me procesor të fortë dhe të shpejtë. Nëse procesori juaj është shumë i vjetër ose i dobët, mund të hasni probleme me performancën e aplikacionit.

Për të përfituar nga promovimet dhe kodet promocionale të ofruara nga 1xBet, duhet të regjistroheni dhe të krijoni një llogari në faqen e internetit të 1xBet. Pas kësaj, mund të shfletoni ofertat dhe promovimet aktuale dhe të përdorni 1xBet promo code.

1xBet Aplikacioni Mobil

Cilësitë e 1xBet aplikacionit mobile

1xBet aplikacioni mobil ofron një sërë cilësish të avancuara për të përmirësuar përvojën e përdoruesit. Këtu janë disa nga këto cilësi:

 • Parashikime dhe parisë: 1xBet app ofron shumë opsione për të parashikuar rezultatet e ndeshjeve sportive dhe të bëni parisë.
 • Të dhënat e ndeshjeve në kohë reale: Përdoruesit mund të ndjekin të gjitha ndeshjet dhe të dhënat e tyre në kohë reale.
 • Lojërat e fatit: Përdoruesit mund të zgjedhin nga një gamë lojërash të fatit, të tilla si ruletë, blackjack dhe bakar.
 • Shërbimi i më të mirë për klientët: 1xBet ofron një ekip të gatshëm për t’ju ndihmuar me çdo pyetje ose problem që mund të keni.
 • Siguria e të dhënave: Të gjitha të dhënat e përdoruesit janë të mbrojtura me kodim të fortë dhe nuk ndajnë informacione me asnjë palë tjetër.
 • Depozitat dhe pagesat e shpejta: 1xBet ofron disa opsione për depozitim dhe pagesa të shpejta.

Pse nuk punon aplikacioni mobil i 1xBet?

Mund të ketë shumë arsye që aplikacioni mobil i 1xBet nuk po punon siç duhet. Këtu janë disa nga arsyet më të zakonshme:

Problem me internetin

Një nga arsyet më të zakonshme përse aplikacioni nuk po punon është se nuk ka mjaftueshëm fuqi ose stabilitet interneti. Kontrolloni lidhjen tuaj të internetit dhe provoni të rifilloni aplikacionin nëse është e nevojshme.

Problem me versionin e aplikacionit

Nëse aplikacioni është duke përdorur një version të vjetër ose të papërditësuar, mund të shfaqen probleme me funksionimin. Kontrolloni në App Store ose Google Play për të parë nëse ka një version më të ri disponues dhe përditësojeni nëse është e nevojshme.

Problem me pajisjen

Nëse pajisja e përdorur nuk përmbush kërkesat e sistemit për aplikacionin, atëherë mund të shfaqen probleme me funksionimin. Kontrolloni kërkesat e sistemit për të siguruar se pajisja juaj përmbush të gjitha kërkesat.

Problem me llogarinë

Nëse llogaria juaj nuk është e verifikuar ose nëse ka një problem me llogarinë, atëherë mund të shfaqen probleme me funksionimin e aplikacionit. Kontaktoni mbështetjen e klientit për të siguruar se llogaria juaj është e verifikuar dhe se nuk ka probleme me të.

Probleme të tjera me serverin

Në raste të rralla, mund të ketë probleme me serverin e aplikacionit që janë jashtë kontrollit të përdoruesit. Në këtë rast, duhet të prisni që problemet të zgjidhen nga stafi i 1xBet.

Në përgjithësi, nëse aplikacioni mobil i 1xBet nuk po punon, është e rëndësishme të identifikoni arsyen dhe të merrni hapat e nevojshëm për t’i zgjidhur problemin.

Përmbledhje 1xBet mobile

1xBet aplikacioni mobile është një nga platformat më të përdorura të parave të luajtur në tregun ndërkombëtar. Aplikacioni i ofron një gamë të gjerë të opsioneve për lojëra, parashikime dhe lojëra live. Përdoruesit mund të ndërveprojnë me platformën nëpërmjet aplikacionit të përparmë në telefonin e tyre.

1xBet app ka një dizajn të qartë dhe intuitiv, me një menaxhim të lehtë të llogarisë. Gjithashtu, aplikacioni përfshin një seksion të lajmeve dhe analizave të lojrave. Ai është shumë i dobishëm për përdoruesit që dëshirojnë të bëjnë parashikime të sakta.

1xBet app FAQs

Si të instaloni aplikacionin 1xBet?

Nëse jeni një pasionat i lojërave të fatit dhe dëshironi të luani në 1xBet, atëherë duhet të instaloni 1xBet aplikacioni në telefonin tuaj. Instalimi i këtij aplikacioni është shumë i lehtë dhe zgjat vetëm pak minuta. Hapi i parë që duhet të bëni është të shkoni në App Store apo në Google Play. 
Pastaj kërkoni “1xBet app” ose “1xBet aplikacioni” dhe kliko në rezultatet e kërkimit. Klikoni mbi butonin “Instalo” dhe prisni që aplikacioni të jetë i gatshëm për t’u përdorur. Pasi të keni instaluar aplikacionin, duhet të hapni atë dhe të kryeni një regjistrim nëse nuk keni një llogari të krijuar më parë. Me këtë, ju jeni gati të filloni të luani në 1xBet.

Si të bëni pagesat në aplikacionin 1xBet?

Nëse keni instaluar 1xBet app në pajisjen tuaj dhe jeni gati të filloni të luani, duhet të dini se si të bëni pagesat në këtë aplikacion. 1xBet ofron disa mundësi për të bërë pagesa në aplikacionin e tyre, duke përfshirë kreditë e kartave të kreditit dhe debitit, si dhe shërbime të tjera të pagesave në internet.
Pagesat në aplikacionin 1xBet janë të sigurta dhe të lehta për t’u bërë. Ju mund të zgjidhni mënyrën e pagesës që ju pëlqen më së shumti dhe të kryeni transaksionet tuaja me lehtësi. Megjithatë, duhet të keni kujdes dhe të ruani të dhënat tuaja personale dhe financiare.

Si të kontrolloj biletën time në aplikacionin 1xBet?

Nëse keni bërë një bast në 1xBet app dhe dëshironi të kontrolloni statusin e biletës suaj, ka disa mënyra për ta bërë këtë në këtë aplikacion. Kontrollimi i statusit të biletës suaj është i rëndësishëm për të ditur nëse keni fituar ose humbur bastin tuaj.
Një mënyrë për të kontrolluar biletën tuaj në aplikacionin 1xBet është përmes seksionit të historisë së bastit. Një mënyrë tjetër është përmes njoftimeve në aplikacion. 1xBet do t’ju dërgojë një njoftim nëse keni fituar bastin tuaj. Kjo është një mënyrë e shpejtë dhe efektive për të marrë njohuri për fitimet tuaja.

Si të bëni hyrjen në aplikacionin 1xBet?

Për të hyrë në 1xBet app, duhet të keni një llogari të regjistruar në këtë platformë. Nëse nuk keni një llogari, mund të krijoni një në faqen e internetit të 1xBet. Pasi të keni një llogari të regjistruar, mund të bëni hyrjen në aplikacionin 1xBet në këto mënyra:
Përdorni emrin tuaj të përdoruesit dhe fjalëkalimin për hyrjen në aplikacion.
Përdorni numrin tuaj të celularit për të hyrë në aplikacion. Nëse keni regjistruar numrin tuaj të celularit në llogarinë tuaj të 1xBet, mund të bëni hyrjen në aplikacion duke futur numrin tuaj të celularit dhe fjalëkalimin.
Përdorni llogarinë tuaj të Facebook për të hyrë në aplikacion. Nëse keni lidhur llogarinë tuaj të Facebook me llogarinë tuaj të 1xBet, mund të bëni hyrjen në aplikacion me vetëm një klikim.
Nëse keni probleme me hyrjen në aplikacion, mund të kontaktoni me ekipin e mbështetjes së klientit të 1xBet për ndihmë. Kujdesi ndaj klientit është i disponueshëm 24/7 dhe mund t’ju ndihmojë në çdo kohë.